Overzicht Juni 2019

Overzicht van mooie beelden uit de maand Juni

Hierboven staat mijn derde maandoverzicht. Eerder maakte ik al een maandoverzicht van Mei en April. Ik maak deze maandoverzichten om een aantal verschillende redenen.

  • Het stelt me in staat om 1 beeld te laten zien hoe breed mijn dienstverlening is. Sommige opdrachtgevers benaderen mij alleen maar voor bv. portretfotografie, en weten helemaal niet dat ik ook veel eventfotografie doe. Anderen weten dat wel, maar denken bij product of familieportretten weer niet aan mij.
  • In Juni maakte ik 8884 foto’s. Wat zijn de mooiste, de besten? Het maken van zo’n overzicht dwingt je even terug te gaan door je archief en stil te staan bij wat je hebt gedaan — en hoeveel mooie beelden je wel niet hebt gemaakt!
  • En van al die gevarieerde mooie beelden wordt ik gelukkig! Juni was opnieuw zo ongelofelijk druk dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wat heb ik een boel mooie beelden mogen maken… en met een hoop gave mensen mogen samenwerken!

Wat ik er trouwens in ene bij moet vertellen: er zijn opdrachten waar ik helemaal geen beelden uit heb geselecteerd omdat 1. of die beelden nog onder embargo zijn, of omdat de klant de uiteindelijke beelden nog niet heeft gekozen dan wel goedgekeurd.

Graag laat ik u nog wat meer mooie beelden van deze maand zien. Er zit geen volgorde in de volgende beelden; het enige thema dat ze samenbindt is dat ik ze zelf mooi vindt.

Interieur Groot Industrieele Club, Amsterdam
Een mooie dame die toevallig over haar schouder keek tijdens een event dat ik moest fotograferen.
Leidse Plein, Amsterdam, vanuit het gebouw van de Stadsschouwburg.
Mediatraining in Gouda.
Even smokkelen: deze foto maakte ik eind Mei, maar de foto’s werden in Juni afgeleverd. Dit is de enige bruiloft die ik dit jaar fotografeer (en dat vind ik prima!).
ScaleUp Your Business workshop, Den Dolder.
Cartoons gemaakt tijdens een workshop in Amsterdam. Ik heb de aparte posters gefotografeerd en in één overzicht samengevoegd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *