industriële fotografie: Landschaftspark

De trouwe lezer van mijn blog weet dat ik graag en vaak industriële fotografie doe. Vandaag had ik een buitenkansje: ik bezocht met enkele collega’s het Landschaftpark in Duitsland. Dit is een industrieel complex dat niet meer wordt gebruikt, en nu is opengesteld voor het publiek. In Nederland breken we dat soort ‘oude meuk’ zo snel mogelijk af, maar in Duitsland maken ze dat dus een park. Briljant…!

Het clubje fotografen waarmee we daar waren is allemaal lid van het Master Photographer’s Network. Met zijn allen zijn we bezig een 3-daagse excursie te plannen, compleet met modellen, visagisten, kleding en workshopleiders. Dan zullen we ook in de gelegenheid zijn om hier ‘s avonds te fotograferen. Dan is het park namelijk mooi en kleurrijk verlicht, wat weer allerlei nieuwe mogelijkheden geeft. Die foto’s ziet u tegen die tijd wel hier op mijn blog.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *