Fotograaf voor vier evenementen in Rotterdam: Gesprek met de stad

Onder de titel ‘Gesprek met de Stad’ is de gemeente Rotterdam de afgelopen twee maanden het gesprek aangegaan met haar bewoners. De centrale vraag: hoe iet Rotterdam er (volgens u) uit in 2037?’ Dit gesprek vond op allerlei manieren plaats: in gesprekken met experts; in interviews op straat en in centrale locaties zoals de Bieb en Centraal Station; en in een aantal debatten. Ik mocht dit voor de gemeente fotograferen, en dat superleuk om te doen.

In de volgende webgallery ziet u de volgende events:  het debat in de Centrale Bibliotheek, waarbij wethouder Eerdmans geïnterviewd werd door RTV Rijnmond; het kinderdebat in de raadszaal op het gemeentehuis; een debat tussen bewoners in Rotterdam Alexander, en het afsluitende debat in Arminius.

Klik op de foto’s om ze groter te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *