Modellen gezocht: The White Shirt Shoot

Moodboard The White Shirt Shoot

Tijd om weer een leuk project te doen. Mijn hoop is een collectie beelden te verzamelen van mooie dames met schitterende ogen en haar, allemaal gekleed in het wit, en gefotografeerd tegen een witte achtergrond. De uitdaging: natuurlijke huidskleuren in een wit op wit omgeving.

GEZOCHT

Gezocht: 4 modellen (dames)
Leeftijd: ca 22 – 32
Make up wordt verzorgd door Merihen Geminez van Glamour Makeup NL
Datum: maandag 23 jan, tussen 16 en 22 uur
Locatie: studio Rogier Bos, Coolsingel 71, centrum, Rotterdam
Studio: https://rogierbos.com/studio/

DE MODELLEN

Vier expressieve modellen (dames) gezocht. Je durft uitdagend en sexy te zijn (geen naakt of bedekt naakt). Modellen nemen zelf verschillende setjes witte kleding mee. Je haar is goed verzorgd. Alle huidskleurtinten welkom. We zoeken een leuke mix.

AANPAK

We zoeken vier modellen. Je bent ong een uur in de make-up, en dan fotografeer ik je een uur, terwijl de volgende door de visagie heen gaat. Je totale commitment is dus ong 2 uur. Je mag aangeven hoe laat je kunt komen. We werken op basis van een TFP contract.

Mee doen? Stuur email met telefoonnummer en link naar je foto’s. Graag één foto die heel duidelijk maakt hoe je er op dit moment uitziet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *