Studio Rogier Bos feliciteert van Duijnen Koffie met haar nieuwe website

Foto's voor de nieuwe website van Van Duijnen Koffie
Deze foto vond de opdrachtgever helemaal geweldig.

Van Duijnen Koffie heeft een hele mooie nieuwe website. Studio Rogier Bos mocht de fotografie verzorgen. Mooi staaltje bedrijfsfotografie, al zeggen we het zelf!

En een hele leuke opdracht. Zo fotografeerden we o.a. bij van Duijnen zelf, maar ook bij een vakantiepark, een zwembad, een koffiebranderij, een verpakkingsproducent, een bloemenhandelaar, een accountantsbureau, een IT-afdeling, een autohandelaar, een warenhuis… overal waar koffie gedronken werd. Erg leuk om te doen!

De nieuwe website is nu online, en het resultaat is erg mooi geworden, ook door de strakke regie van de online marketing-specialist die van Duijnen hiervoor had ingeschakeld. Ook vanuit van Duijnen zelf was de samenwerking erg goed. Dat was belangrijk, want fotograferen bij klanten vraagt goede organisatie! Een klant wil u vak graag ter wille zijn, maar een fotoshoot kan best wat voeten in de aarde hebben. Wie werkt er mee? Wat mag wel/niet op de foto? Hoe worden de foto’s gebruikt? En hoe lang duurt het oponthoud? Dat zijn allemaal vragen die een klant kan hebben als u vraagt of we daar ‘even’ mogen komen fotograferen. Gelukkig speelde van Duijnen en de marketing-specialist daar goed op in, en zo was de samenwerking steeds heel voortvarend.

website-van-duijnen

Hieronder een greep uit de foto’s. U kunt op de foto’s klikken om ze groter te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *