Zilver – en benoemd tot Fotograaf van het Jaar!

Fotograaf-Rogier-Bos-met-2-awards

Het leek niet op te kunnen afgelopen weekend. Op zaterdag behaalde ik mijn kwalificatie; op Zondag werd ik vervolgens door het Master Photographers Network benoemd tot ‘Fotograaf van het Jaar’.

Deze eer viel mij ten deel omdat ik het hoogste puntenaantal verworf in de drie Imaginem Fotowedstrijden (zie hier en hier). Zelf dacht ik aanvankelijk dat er een foutje was gemaakt, maar de jury verzekerde me dat dit niet het geval was. Erg leuk om onder luid gejuich van collega’s deze award te mogen ontvangen.

Ook mijn presentatie over ‘Innovatie in de fotografie’ diezelfde middag viel in erg goede aarde. Mijn pleidooi was dat je natuurlijk kunt investeren in nieuwe apparatuur, maar dat investeren in persoonlijke ontwikkeling nog veel belangrijker is.

Al met al een bijzonder weekend!

2 thoughts on “Zilver – en benoemd tot Fotograaf van het Jaar!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *