Even voorstellen: mijn nieuwe assistente

Petra

Graag stel ik u voor aan mijn nieuwe assitente: Petra! Ze werkt nu sinds juli bij me en dat bevalt PRIMA!

Mijn vorige assistent, Kels, heeft inmiddels met succes zijn fotografie-opleiding afgerond en is bezig zijn eigen weg te ontdekken in de fotografie. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt en met een beetje verdriet afscheid van hem genomen. Kels was mijn eerste stagiair ooit en ik dacht niet dat ik ooit nog zo’n goede stagiair zou vinden.

Tot ik via Linkedin een berichtje kreeg van Petra. Ze vertelde dat ze aan de foto-vak school studeert. Ze hoeft nog geen stage te lopen, maar wil gewoon meer leren! Dus meldde ze zich bij mij. Zo’n leergierige instelling spreekt mij nou aan.

Petra neemt veel werkervaring (bedrijfsleider in de mode-retail) met zich mee. Ik moet zeggen, dat is wel super hoor! Zo makkelijk als zij even naar mensen voor de camera toeloopt en helpt de kleding recht te trekken, en zo goed als zij kan organiseren, dat is wel heel fijn!

2 thoughts on “Even voorstellen: mijn nieuwe assistente”

  1. Wat fijn dat één van mijn ex collega’ s zo’ n leuke job heeft gevonden maar vooral dat zij zo gewaardeerd wordt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *