Zilver in Imaginem fotowedstrijd!

Imaginem_zomer2015_zilver

Viel ik gisteren weer in de prijzen! Ik mocht de zilveren prijs in ontvangst nemen in de Imaginem fotowedstrijd van het Master Photographer’s Network met bovenstaande foto!

In Maart mocht ik in dezelfde wedstrijd nog Goud en Zilver in ontvangst nemen, maar nu ontving ik dus het zilver. Je zou kunnen zeggen I’m slipping, maar de waarheid is dat ik momenteel het klassement  leid om ‘Fotograaf van het Jaar’ te worden. Er is nog één ronde te gaan! Ik voel de hete adem van mijn collega-fotografen in mijn nek. Ze feliciteerden me gisteren hartelijk en verzekerden mij tegelijkertijd dat ze er alles aan gingen doen om me voorbij te streven, dus dit worden spannende maanden! De uitslag is in November, dus watch this space!

De rest van de foto’s uit deze shoot vind je hier: http://www.rogierbos.nl/portfolio/portret-van-een-kickboxer/

2 thoughts on “Zilver in Imaginem fotowedstrijd!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *