Even voorstellen: Kels, stagiair

Kels Felter door Rogier-4244

Sinds deze week loopt er een stagiair van de Fotovakschool met mij mee. Zijn naam is Kels, en in die eerste week heeft hij al laten zien een gedreven fotograaf te zijn.

We zijn de week begonnen met het leren kennen van de apparatuur die ik gebruik. Ik gebruik twee flitssystemen: eentje gebaseerd op kleine reportageflitsers, makkelijk voor op locatie; het andere bestaat uit studioflitsers, voornamelijk in de studio. Als onderdeel van de oefening heb ik een foto van Kels gemaakt (boven), en heeft hij een foto van mij gemaakt. Ik vond onderstaande foto een echt fotovakschoolportret’: niet lachen, gewoon kijken. Beetje intens… spreekt mij wel aan!

Rogier door Kels Felter-4230

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *