Banken voor Het Nieuwe Werken

Productfoto voor advertentie Frames
Productfoto voor advertentie Frames

Deze week heb ik een aantal banken gefotografeerd in mijn studio. Ik word niet zo heel vaak gebeld voor productfotografie, maar ik vind het wel leuk om te doen!

Het bleek te gaan om vier banken, die speciaal zijn ontworpen om er in te kunnen ‘chillen’ en ‘hangen’, ook om te werken. Dat moest worden uitgebeeld. We hebben dat gedaan door van elke bank een foto recht van voren te nemen; een foto onder een hoek, en vervolgens twee foto’s waarbij ‘ons model’ op de bank zat. Die laatste twee foto’s heb ik in photoshop samengevoegd. Dat levert een leuk resultaat op!

De banken waren allemaal iets langer dan 2 meter. Ze pasten gelukkig net in de lift naar mijn studio. Daar had ik nog achtergrond papier van 4 meter, dus het paste allemaal net!

De overige foto’s zie je hier!

TootheZoo-2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *