Beeldbank opgeleverd!

Overzicht van foto's in deze beeldbank voor de leuke opdrachtgever.

Afgelopen maand mocht ik een opdracht verzorgen voor Lokaalhout. Dit bedrijf maakt een wijd scala aan mooie producten van hout. Zij gebruiken uitsluitend hout dat uit de directe omgeving komt, en dat toch gekapt moet worden. Er is in Nederland veel mooi hout, weten zij, en deze manier van werken is veel duurzamer dan het gebruik van hout uit verre landen.

Mijn opdracht was om hen te helpen aan beelden voor een beeldbank. Ik heb, in 5 dagen tijd, ruim 2000 foto’s gemaakt op (naar schatting) 20 verschillende plaatsen, met allerlei mensen, producten en processen. Erg leuk om te doen!

Vorige week heb ik hen de uiteindelijke beelden gestuurd: een collectie van ruim 600 beelden: perfect scherp, klaar voor gebruik in drukwerk en op websites. 

Heeft u behoefte aan beelden voor een beeldbank? Ik help u er graag bij. In dit blogje “Hoe leg ik een beeldbank aan?” geef ik een aantal tips hoe u dat het beste aan kunt pakken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *