Storm boven Brielle

Ik zit in een zwart/wit fase. Komt het omdat ik net de meest kleurrijke reportage ooit heb afgeleverd? Of omdat ik nieuwe software heb waarmee ik schitterende Zwart/wit conversies kan maken (Silver Efex Pro)? Of omdat ik hard op zoek ben naar het maken van betere foto’s? Ik weet het niet. Feit blijft dat ik op dit moment zwart/wit fotografie helemaal geweldig vind.

Hier een drietal foto’s van Brielle afgelopen vrijdag. We waren met twee vrienden aan het varen op hun boot, toen deze schitterende storm aan kwam rollen.

Klik op de foto’s om ze groter te zien.

2 thoughts on “Storm boven Brielle”

  1. B. Hoogenboom

    Geachte heer Bos,

    Wij zijn erg geintresseerd in zwart-wit foto’s van Brielle. Is het mogelijk dat wij deze bij u kunnen bekijken en kopen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *