Bruiloft Richard & Jeanine

 Vandaag heb ik weer een geweldige bruiloft mogen fotograferen. Jeanine werkt bij een opdrachtgever voor wie ik regelmatig werk doe. Zodoende was ze bekend met mijn fotografie. Uit onze emails en telefoontjes was heel duidelijk dat ze vreselijk graag wilde dat ik haar bruiloft zou fotograferen. Nou, met veel plezier.

Dit was de eerste bruiloft waarbij ik mijn nieuwe camera’s kon uitproberen, De Nikon D4 en de D800. Wow: wat een geweldig resultaat. De D800 produceert echt mega-grote foto’s die tot op zeer groot formaat uitvergroot kunnen worden.

Klik op de foto’s om ze groter en scherper te zien!

Richard en Jeanine ware echt supergelukkig met de foto’s. Ze hebben ook een enorme collectie gekregen: ruim 300 foto’s! Ik ben dan ook de hele dag aanwezig geweest, van het aantrekken van de jurk en de aankomst van de bruidegom, tot (bijna) de laatste dans. Richard en Jeanine, dank dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Ik vind het een FEEST. Ik wens jullie samen alle geluk en een heel lang en gelukkig leven samen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *