Bedrijfsfotografie bij drukkerij Koninklijke BDU in Barneveld

Hebben mensen buiten de randstad meer tijd? Dat was een van de vragen die door mijn hoofd ging toen ik werd rondgeleid door de drukkerij van BDU in Barneveld. Ik moest het bedrijf, de directie en de directeur van de drukkerij fotograferen. Ik ben gewend dat dergelijke heren weinig tijd hebben — maar deze heren namen alle tijd en waren enorm behulpzaam en vriendelijk. gewoon echt relaxed! Het maakte een opdracht die toch al heel aangenaam verliep, nog aangenamer!
En wat een mooi bedrijf is BDU! Mijn gastheer vertelde honderd-uit over alles wat we tegenkwamen. Ik stel veel vragen, enerzijds om een goede connectie te maken (dat helpt ook als ik de camera eindelijk op iemand richt); anderzijds omdat ik het verhaal van dit bedrijf goed wil begrijpen zodat ik het in mijn beeld kan vangen. De koninklijke BDU ontwikkelt nieuwe krantconcepten en groeit tegen de ontwikkelingen in de markt in. Binnenkort wordt een hele nieuwe drukpers geplaats met een nog grotere capaciteit. Schitterend om zo’n krantendrukpers in actie te zien; zo’n ding is gewoon 4 verdiepingen hoog en wordt permanent bediend door een team van 4 mensen. De directeur vertelde me wat zo’n apparaat kost — wat een enorm bedrag; daar zakte mijn mond wel even van open! Dat zal ik hier maar niet door vertellen… da’s vast concurrentiegevoelige informatie. Maar goed, al met al was dit een hele leuke opdracht en een leuk nieuw contact!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *