Evenement: Wereldhavendagen 2011, Rotterdam

Ik woon nu al 7 jaar in Rotterdam, maar ben nog nooit naar de Wereldhavendagen geweest. Niet omdat ik niet wilde; integendeel, elke zomer zette ik dit evenement opnieuw op mijn agenda — en elke keer kwam er wat tussen. Maar gisteren heb ik dan eindelijk een dag doorgebracht op de ‘WHD11’. Daar onstond deze foto-collectie.

Ik hou nogal van helicoptertjes en soldaatjes en stoere bootjes en zo — dus dat zie je in deze collectie terug. Wat je ook ziet is…

  1. een marinier die mij onder vuur neemt!
  2. kapers in de haven van Rotterdam — keurig overmeesterd door het Korps Mariniers
  3. De onvermijdelijke foto’s van de Erasmusbrug (hoe vaak je hem ook fotografeert, hij blijft gewoon mooi!)
  4. En de eerste vuurwerkshow die ik ooit heb gefotografeerd.

Klik hier om de slideshow te zien (96 foto’s)!

1 thought on “Evenement: Wereldhavendagen 2011, Rotterdam”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *