New York, New York – The big Apple – The city that never sleeps…

Begin November kreeg ik onverwachts de kans om een week naar New Jersey en New York te gaan. Hoewel we van ’96 tot ’99 in de VS woonden, was ik nog nooit in New York geweest. Deze uitnodiging was dus een gouden kans!

Toen Sophie me wegbracht zei ze ‘well, it’s a thing on your bucket list, isn’t it?’ Mijn eerste reactie was: I have a bucket list? Maar toen ik er over nadacht realiseerde ik me snel, dat als ik een bucket-list had, New York bezoeken er wel op zou staan!

Wat een geweldige stad! Ik ben er maar twee dagen geweest en dat is natuurlijk veels te kort. Maar wat heb ik genoten! Ik ben een beide dagen vroeg opgestaan om de zon op te zien gaan over New York. Aan de westkant van de Hudson, in de buurt van Weehawken, gaat dat heel mooi. Wel steen koud – but that’t the price you pay.

Hieronder 22 van de beste foto’s. Ik heb een heel aantal panorama’s gemaakt (skyline foto’s die bestaan uit meedere opnames die dan aan elkar geplakt zijn). Die hoop ik nog eens groot uit te printen.

Klik hier voor een overzicht van veel meer foto’s. Zoals altijd kun je op de foto’s klikken om een grotere versie te zien. Of hier voor de Flickr Slide-show.

2 thoughts on “New York, New York – The big Apple – The city that never sleeps…”

 1. Hi Rogier, adembenemend, zo New York en zo veel kleur (heb ik geloof ik al eerder gezegd: dat is een heel sterk punt in je werk), ook als je er blauw-wit of zwart-wit van maakt! Van trots heb ik dit gauw door gestuurd aan Ben van de Berg (die deze week hier was). Pappa

 2. Hi Rogiers

  I like your website and your photo’s.

  Currently I am working on building my own web-shop, I would like to use one of your photo’s in if I can get your permission. I am willing to pay for it (if it is affordable -:)

  Could you let me know if I can use the Skyline photo’s and how much you ask for it?

  Regards

  Debbie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *