Een kijkje in mijn NIEUWE STUDIO!!!!

OK, dit is super-exciting: na maanden van hard werk, veel denkwerk, een paar dure investeringen en enkele slapeloze nachten doet het mij intens veel plezier om jullie uit te mogen nodigen om een kijkje in mijn nieuwe studio te nemen!

Zoals altijd kun je op de foto’s klikken om grotere exemplaren te zien. Maar tussen de foto’s in staat ook wat extra informatie…

De studio is ongeveer 400 m2 en beslaat 3 ruimtes: de loods die je op bovenstaande foto ziet, die helemaal donker kan wezen; een garage ruimte waar een vrachtwagen naar binnen buiten kan met bijbehorende deur, en een ontvangstruimte met grote ramen.

Ik heb twee van deze grote ‘Parabolic Light Modifiers’ van White Lightning uit de VS laten komen. Ze zijn bijna 2 meter breed en geven alleen gereflecteerd licht.

Op de voorgrond zie je mijn ‘print-station’ hier worden uw foto’s direct bewerkt en afgedrukt tot op A2 formaat. Op de achtergrond zie je ons ‘inifinity stage: 5m diep bij 7,5 meter breed. Als je hierop gefotografeerd wordt valt de achtergrond helemaal weg.

In de studio is een ruime hoeveelheid print media en papiersoorten aanwezig. Ik wil op termijn alleen nog maar werken met Epson papiersoorten.

Nogmaals het infinity podium. Ik heb een ruime hoeveelheid dozen en stoelen en krukken en attributen – en zelfs een mooie witte bank (zie links) waar je op/mee gefotografeerd kan worden.

Nogmaals het printstation, met aan de muur allemaal foto’s die ik ooit eens maakte.

Printstation uit andere hoek. Op de achtergrond allemaal licht-modifiers. Ik ben uiteindelijk toch met Elinchrom in zee gegaan. Ik heb nu de 175 Octa en de 100cm diepe Octa, alsmede ook de 1.30×50 softbox.

Nogmaals de infinity stage. Er is een muziek-systeem aanwezig. Ik heb 5 Elinchrom flitslampen, te weten 300Ws, 600Ws, 2x12oo W en de Ranger RX (1100Ws). Ik gebruik het Elinchrom Skyport systeem waarmee ik vanaf de camera en vanaf de laptop de lampen kan bedienen.

Op de achtergrond, niet goed zichtbaar, is een zwart podium. Hier kunnen we foto’s maken waarop u tegen een donkere achtergrond kan worden belicht.

Verder is er deze visage-tafel voor modellen en visagisten. Grote spiegels, lekker hoog zitten, goede lampen… Die krukken kunnen ook worden gebruikt om op gefotografeerd te worden.

De ontvangstruimte. Industrieel maar gezellig om even lekker te zitten.

En als laatste de keuken. Hier staat een Senseo apparaat en kunnen we koffie en thee zetten. Er is een koelkast voor frisdrank. We zijn klaar voor u!

5 thoughts on “Een kijkje in mijn NIEUWE STUDIO!!!!”

 1. Wow! Pretty impressive Rogier. When can I come and share a cup of coffee with you in the new studio? Almost enough to make me jealous… Almost. 😉

  Way to go man!

 2. Tanja Van der Padt-Rodenberg

  Hoiiii Rogier, wat een supergave studio zeg! Ik ben zeer onder de indruk.
  Maar ja,…. dat was ik al! Eerst door je mooie website, en hopelijk na het zien
  van onze trouwfoto’s (22-10-2010)ben ik helemaaaaaaal fan van je!!!!
  We hopen gauw van je te horen.
  Succes met de studio en tot gauw.
  Groetjes van Tanja, Arjan, Veronique en Noa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *