Beads, modellen, productfotografie, lampen – in Glasgow

De afgelopen week was ik in Glasgow om voor een klant, The Bead Company, een aantal foto-opdrachten te vervullen. Zo heb ik twee model-shoots gedaan met 8 modellen en een visagiste in een mobiele studio, een aantal producten gefotografeerd, een feestje gefotografeerd en ook het interieur van de winkel gefotografeerd. Al met al bijzonder leuk en enerverend!

Het was nog even spannend met het modellenbureau. De klant bleek niet alle rechten afgekocht te hebben, dus bijna had ik in Glasgow gestaan met al mijn spullen zonder iets te doen. Maar gelukkig kon het allemaal goed opgelost worden. De fotoshoots (een drie tal met steeds verschillende dames) waren toch wel het hoogtepunt. Lekker om met professionals te werken!

Ik heb ruim 1100 foto’s gemaakt – de klant heeft een DVD gekregen met 350 foto’s en was zeer tevreden!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *