Fotograaf opent nieuwe fotostudio in Rotterdam

Fotograaf opent nieuwe fotostudio in Rotterdam

Ik heb geweldig nieuws te delen! Na maandenlang zoeken en hard werken, heb ik eindelijk mijn nieuwe fotostudio gevonden — op een prachtige locatie in Rotterdam! Na twee jaar zonder studio te hebben gezeten, ben ik ontzettend blij met deze bijzondere ruimte. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan het ontwerpen, verven, timmeren en inrichten van de studio, en ik ben trots om te kunnen zeggen dat de eerste fotoshoots al hebben plaatsgevonden en dat u van harte welkom bent om langs te komen!

WAAROM WEER EEN FOTOSTUDIO?

Waarom heb ik voor een fotostudio gekozen? Simpelweg omdat ik de studiofotografie ontzettend miste! Het is al meer dan twee jaar geleden sinds ik mijn studio op de Coolsingel moest verlaten en sindsdien heb ik al mijn opdrachten op locatie uitgevoerd. Dat ging prima, maar met een studio heb ik meer ruimte voor creativiteit en kan ik bijzondere dingen doen.

WAT VOOR FOTOGRAFIE GA IK DOEN IN DE NIEUWE STUDIO?

In mijn nieuwe studio zal ik me richten op verschillende projecten, waaronder familieportretten voor groepen tot 35 personen, productfotografie, portretfotografie voor zowel zakelijke als particuliere klanten, zwangerschapsfotografie, boudoirfotografie en creatieve projecten.

Dit is de zesde studio die ik betrek, maar de eerste keer dat ik het geen antikraak studio is. Dat betekent dat ik hem inricht voor de lange duur, en met de kennis die ik tot nu toe heb opgedaan. Hij is groter, mooier, professioneler en functioneler dan alle eerdere studio’s. Ik ben er super trots op!

EEN BIJZONDERE FOTOSTUDIO!

Mijn nieuwe studio is heel bijzonder om verschillende redenen. Het is een ruime en aantrekkelijke studio die ik huur (in tegenstelling tot mijn eerdere antikraakstudio’s), waardoor ik de tijd heb genomen om het interieur leuk en aantrekkelijk in te richten. Bovendien is het een van de grootste fotostudio’s in Rotterdam. Het heeft ook de grootste donkere achterwand in Rotterdam en omstreken, ideaal voor mooie en karakteristieke groepsportretten. De studio bevindt zich op een opkomende locatie genaamd M4H, pal naast de Rotterdamse haven. Dit gebied wordt momenteel sterk ontwikkeld door de gemeente en er zijn veel creatieve bedrijven in hetzelfde gebouw gevestigd. Tot slot heb ik de verhuizing aangegrepen om te investeren in de nieuwste foto-apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de nieuwste technologische innovaties op fotografisch gebied.

Kortom, mijn nieuwe fotostudio is de ideale plek voor unieke en creatieve fotoshoots, en ik kijk er erg naar uit om u daar te verwelkomen!

Binnenkort is er een grote opening! Wilt u uitgenodigd worden? Laat het ons dan weten!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *