Green Village: architectuur, inrichting en portretten na de verbouwing

Al enige tijd fotografeer ik met enige regelmaat voor het NBC (Nieuwegein Business Center). Dit is een grote en mooie locatie voor allerlei evenementen. Het NBC is centraal gelegen, goed bereikbaar en biedt echt vele mogelijkheden voor bedrijven en organisaties die een mooi evenement willen organiseren. Ik ben altijd onder de indruk van het enthousiasme en de toewijding van de mensen van het NBC: ze zijn bevlogen en werken met hart en ziel voor hun klanten. Daarom ervaar ik het dan ook als een eer om hun fotograaf te mogen zijn!

Wat niet iedereen weet, is dat het NBC eigenlijk twee locaties heeft. Naast het NBC zelf is er nog Green Village. Dit is een oude boerderij, landelijk gelegen, een paar honderd meter achter het NBC zelf. Nou ja, oud… recentelijk is dit complex helemaal gerenoveerd en gemoderniseerd. Het was al niet lelijk, maar nu is het echt een schitterende locatie geworden. Ik mocht, direct na de renovatie, de reclame foto’s maken.

We wilden inde fotografie laten zien hoe mooi het licht zijn rol speelt in het vernieuwde Green Village. Daarom begonnen we rond twee uur, en zijn we door gegaan tot 10 uur. U ziet op de foto’s hie het karakter van de verschillende ruimtes steeds subtiel veranderd. Ik vond dit zeer charmant. De medewerking met de staf van Green Village was zoals altijd voortreffelijk: steeds als ik een ruimte had gefotografeerd, veranderden zij de zaal opstelling, zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Het vernieuwde Green Village heeft nu twee grote zalen en daarmee is de capaciteit aanzienlijk verhoogt.

Klik op de foto’s om ze groter te zien.

Het team van Green Village

Ik mocht ook de medewerkers van Green Village opnieuw op de foto zetten. Dit had ik al eerder gedaan, maar omdat het NBC volkomen vernieuwd is passen deze foto’s niet meer. Belangrijkste verschil met de vorige foto’s is dat ik de medewerkers nu ‘in actie’ moest fotograferen. Hier zijn de leukste foto’s – vind ik zelf.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *