Lekker verdwalen in de Rotterdamse haven…

Vanochtend heb ik een aantal portretten mogen maken van bestuurders van scheepsbouwbedrijven. De Rotterdamse haven vormde natuurlijk het decor. We mochten fotograferen bij Huisman, een bedrijf dat de meest geavanceerde beschikbaar techniek inbouwt op schepen. Deze schepen gaan dan pijpen leggen op de bodem van de oceaan of boren naar olie en gas in onherbergzame oorden.

De opdracht is heel goed gelukt, maar die beelden gaan natuurlijk eerst naar de opdrachtgever. Tussendoor heb ik wat beelden geschoten van de haven — een plek die bij mij elke keer weer geweldig tot de verbeelding spreekt. Ik kom er vaak, altijd met mijn camera. Soms raak ik expres de weg kwijt op zoek naar nieuwe plekken. Het is er altijd anders: ander weer, nieuwe schepen, nieuwe avonturen…

Hier een paar beelden van vanochtend. De foto’s worden mooier en groter afgebeeld als u er op klikt. Rechts beneden zit dan een navigatiepijltje om door de foto’s heen te klikken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *