Portretten van boven

Dit was ook een aparte opdracht. Via een klant waar ik regelmatig voor werk kwam ik terecht bij een Amsterdamse zorginstelling, voor wie ik 6 medewerkers op de foto moest zetten. Ze hadden ook wel een idee hoe: van boven! Toen ik ze uitnodigde om naar mijn studio te komen blkee dat er niet heel veel tijd beschikbaar was. “Kunt u niet hier fotograferen?” Dat kon wel, maar hoe kom ik er dan boven? “Oh, u kunt van de eerste verdieping naar beneden fotograferen!”

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb daar, samen met mijn twee oudste zoons die me assisteerden voor een zakcentje in de vakantie, een studio opgebouwd. Dat kan gewoon op locatie. Daar heb ik deze zes foto’s gemaakt. de organisatie was blij verrast met het resultaat!

Klik op de foto’s om ze groter te zien. Elk van de dames spreekt in een interview over een bepaald thema — en met dat thema in gedachten heb ik hun laten poseren, Dat ging erg leuk. Elke shoot duurde ongeveer 20 minuten. De dames, de opdrachtgever en de vormgever waren erg enthousiast.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *