Flitsende wethouder op electrische scooter

Vanochtend mocht ik in opdracht van de gemeente Rotterdam de perspresentatie van het project Duurzaam fotograferen. Dat was erg leuk en ik ben onder de indruk: de gemeente Rotterdam is goed bezig!

De verantwoordelijke wethouder, mevr. van Huffelen, vervoert zichzelf op een electrische scooter. Ik heb wel eerder Rotterdamse wethouders gefotografeerd en die kwamen dan aanrijden in een Blauwe Cadillac met chauffeur. Ik vind dat op zich niet verkeerd: wethouder zijn in een gemeente als Rotterdam is ook echt wel een verantwoordelijke en intensieve bezigheid: logisch dat je dan een comfortabele auto met chauffeur nodig hebt. Maar een wethouder die tijd én energie bespaart met een scooter… dat vind ik natuurlijk helemaal mooi!

Deze foto maakte ik vanochtend van haar toen ze de scooter aan de aanwezige pers demonstreerde. Klik om de foto groter te zien…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *