Foto’s van een Moeder-baby shoot voor een Doula flyer!

Afgelopen vrijdag een heerlijke foto-sessie gedaan met Shanna en Djenna — moeder en dochter van 2,5 maand, in mijn studio. De foto’s zijn voor een flyer die ik maak voor de praktijk van mijn vrouw. Zij is werkzaam als Doula.

Klik op de afbeelding om hem groter te zien.

Mijn echtgenote is bezig haar opleiding als Doula af te ronden. Een website heeft ze al; nu was een flyer nodig. Wij overal rondkijken voor geschikte foto’s… Nou, die zijn er niet zoveel. Dus wat doe je dan? Dan organiseer je het zelf wel. Maar waar vind je nou een moeder en jonge baby die op de foto willen? Ik heb mijn oproep op Twitter en Hyves geplaatst. Ik kreeg verschillende reacties, waaronder die van Shanna. Afgelopen vrijdagavond waren ze in mijn studio. Het was een erg leuke ervaring — vooral toen de partner van Shanna ook meedeed! Ik heb weer heerlijke plaatjes geschoten. Sophie was ook erg enthousiast!

Download the flyer (pdf, 733Kb)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *