Groepsfoto voor de SS Rotterdam

Vanmiddag maakte ik onderstaande groepsfoto. Dit is het personeel van het Isalatheater in mijn woonplaats, Capelle aan den IJssel. De foto werd gemaakt voor de SS Rotterdam, met behulp van een Nikon D700, een 70-200mm lens en twee flitsertjes op statieven die getriggerd werden met een Pocketwizard.

De foto werd vervolgens geimporteerd in Lightroom. Zoals je altijd zult zien stonden enkele mensen weer voor elkaar, dus eigenlijk is dit een bestand bestaande uit tweefoto’s, waarin ik één laag heb gemaskerd. Daarna heb ik de foto geduotoond; in Photoshop nog wat gezichten een beetje verlicht. Op dit moment maak ik 50 afdrukken op mijn Epson 3800. Die ga ik zometeen afleveren. De klant eet straks in een restaurant en bij vertrek krijgt iedereen een foto mee naar huis.

Klik op de foto om hem groter te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *