Congresfotograaf voor mooie en sfeervolle reportage

Congres of symposium mooi op de foto

Op zoek naar een goede congresfotograaf? Rogier Bos fotografeert jaarlijks een groot aantal congressen en symposia! Rustig, zonder uw programma of gasten storen legt hij met oog voor detail uw bijeenkomst vast.

Waarom congres fotograaf Rogier?

 • Uitgebreide selectie van mooi bewerkte beelden
  De sfeer, het programma, het plezier van uw bezoekers, de hoogtepunten, de emotie — uw bijeenkomst mooi in beeld gebracht.
 • De juiste apparatuur en vaardigheid om met uitdagende lichtsituaties om te gaan. Veel congressen vinden plaats in donkere ruimtes. Het maken van een goede eventreportage vereist de juiste apparatuur en vaardigheden. Een professionele event fotograaf is niet afhankelijk van gelukstreffers!
 • Goede en snelle service
  Dienstverlening waar u doeltreffend mee kan schakelen
 • Veel ervaring
  Rogier kent veel locaties, en heeft goede connecties in de eventbranche. Hij kent het klappen van de zweep!
 • Beweegt zich rustig en valt niet op
  Event fotografie zonder dat het u of uw gasten stoort.
 • Een compleet en veelzijdig verslag
  Uw congres wordt gefotografeerd uit alle mogelijke hoeken. Uw sfeerreportage vertelt het verhaal van uw ontmoeting op aantrekkelijke wijze.
Congresdeelnemers komen de trap van de Reehorst afgelopen, klaar voor een nieuwe dag.

Aanvullende diensten voor uw congres

Aanvullende diensten waar u wat aan heeft!

 • Professionele foto’s op Sociale Media, tijdens uw event, eventueel voorzien van quote en hashtag.
 • Persfoto’s, beschikbaar direct na uw event
 • Portretfotografie in een zelf meegebrachte studio
 • Web galleries – zodat uw gasten het evenement nog terug kunnen zien.
 • Mooie foto-albums – voor op de koffietafel of als relatiegeschenk
 • Second shooter – een tweede fotograaf voor de congressen
 • Online bestelsysteem, zodat uw gasten de foto’s kunnen nabestellen.

Meer over evenement fotografie

Veelzijdig

U kunt met uw vragen bij ons terecht. We hebben veel techniek en kennis in huis om uw opdracht uit te voeren. De meeste uitdagingen gaan we niet uit de weg.

Ervaren

Met 24 jaar ervaring in de professionele fotografie zijn er weinig dingen die we nog niet hebben gedaan. Nog steeds hebben we een commitment om op ‘the cutting edge of technology’ te blijven.

meedenkenD

U werkt niet elke dag met een fotograaf. Grote kans dat u graag uw wensen en ideeën doorspreekt. We denken, als u daar behoefte aan heeft, graag met u mee!

DELIVERABLES: WAT CONGRESFOTOGRAFIE OPLEVERT

Na afloop van het congres ontvangt u een mooie collectie beelden. Deze krijgt u in twee formaten: high res (hoge resolutie — geschikt voor drukwerk) en low res (lage resolutie — geschiktvoor online gebruik). U krijgt de banden in principle via wetransfer.

Hoeveel beelden zitten er in een collectie? Dit hangt af van de tijdsduur van het congres, en van hoeveel er gebeurt. Maar even uitgaande van een dag kunt uit gaan van ca 200 foto’s. Alle foto’s due u ontvangt zijn scherp, goed belicht, en mooi nabewerkt. Dat betekent dat ze in ene klaar zijn voor gebruik!

Hieronder twee collecties van twee evenementen.

Collectie beelden van de congresfotograaf

Deze opdrachtgever ontving 205 beelden. Uiteraard schat ik staande ne liggende beelden, maar voor zo’n overzicht heb ik even alleen liggende beelden geselecteerd.

Collectie beelden van de congresfotograaf

Deze opdrachtgever ontving 254 beelden. U ziet wat ik fotografeer: sprekers, sfeer, luisterende mensen, de workshops, de interactie, volle zalen, de humor…

Eventfotografie is altijd lastig, al snel saai. Dus knap als je er dan toch leuke foto’s van weet te maken. Rogier is rustig en gaat zo ook te werk, valt niet op tijdens zijn werk en dat is belangrijk tijdens een event.

Martine Fluitman, VZVZ

Foto’s uit allerlei congresfotografie reportages

Rogier is lid van: