Evenement aFtermovie

Bewegend beeld dat spreekt!


kwaliteit in beeld

event aftermovie: zo deelt u de mooie herinnering

Bewegend en stilstaand beeld door één partij: wel zo gemakkelijk!

Bij Studio Rogier Bos bieden we niet alleen prachtige foto’s, maar ook mooie en sterke videoproducties. Kies voor de slimme benadering en laat mij zowel een foto-reportage maken als een event aftermovie.

Fotografie en video hebben verschillende doeleinden

Het combineren van foto’s en een video aftermovie voor je personeelsfeest resulteert in een rijke en veelzijdige weergave van het evenement. Foto’s vangen de essentie van momenten en emoties, terwijl een video de levendige dynamiek en energie van het feest vastlegt. Deze dualiteit biedt niet alleen een completer beeld voor intern gebruik, maar maakt ook professionele deling op platforms zoals LinkedIn mogelijk, waar bewegende beelden vaak meer gewaardeerd worden dan stilstaande foto’s, vooral wanneer alcoholconsumptie in het spel is. Het resultaat is een gedenkwaardige en deelbare registratie van een succesvolle bedrijfsbijeenkomst.

VIdeo en fotografie: Kan dat tegelijkertijd?

Bij het vastleggen van specifieke ‘fotomomenten’, zoals het symbolische doorknippen van een lintje of het overhandigen van een cadeau, kan ik als fotograaf slechts één medium tegelijk beheersen: ofwel fotografie of videografie. Voor meer complexe opdrachten waarin zowel foto’s als video-opnames essentieel zijn, werk ik graag samen met een professionele videograaf. Dit waarborgt de hoogste kwaliteit en volledige dekking van alle belangrijke aspecten van het evenement.

Veelzijdig

U kunt met uw vragen bij ons terecht. We hebben veel techniek en kennis in huis om uw opdracht uit te voeren. De meeste uitdagingen gaan we niet uit de weg.

Ervaren

Met 24 jaar ervaring in de professionele fotografie zijn er weinig dingen die we nog niet hebben gedaan. Nog steeds hebben we een commitment om op ‘the cutting edge of technology’ te blijven.

meedenkenD

U werkt niet elke dag met een fotograaf. Grote kans dat u graag uw wensen en ideeën doorspreekt. We denken, als u daar behoefte aan heeft, graag met u mee!

Event aftermovie van DADD congres in Amersfoort

6 interviews tijdens DADD congres + aftelmove

Tijdens dit evenement verzorgde ik zowel de fotografie als de video. We namen 6 interviews op (waar dit er één van is) en maakten een aftermovie
Bekijk op Youtube

Event Aftermovie van bedrijfsfeest aan boord SS Rotterdam

Event Aftermovie bedrijfsfeest aan boord SS Rotterdam

Van dit evenement maakte ik zowel een foto-sfeerreportage als een video sfeerreportage.
Bekijk op Youtube

Event aftermovie van personeelsfeest in De Oranjerie, Den Bosch

Aftermovie op basis van foto’s van personeelsfeest in de Oranjerie, Den Bosch

Aftermovie op basis van de foto’s die ik tijdens dit evenement maakte.
Bekijk op Youtube

Event aftermovie van familie dag bij Cabot in de haven van Rotterdam

Event: Cabot Open dag

Dit bedrijf in de haven van Rotterdam vierde een jubileum. Alle werknemers mochten hun familie en vrienden uitnodigen om te komen kijken wat er nou eigenlijk gebeurde op dit grote industriële complex. Er was een leuk programma, entertainment voor de kinderen en lekker eten. Studio Rogier Bos was gevraagd om een mooie fotoreportage te maken. En passent maakte we ook even een korte event aftermovie van dit leuke evenement.
Bekijk op Youtube

Rogier is lid van: