★★★★★

In mijn zoektocht naar een goede fotograaf voor industriële omgevingen ben ik terecht gekomen bij Rogier. Een fotograaf die ik heb leren kennen als een vakman die streeft naar het perfecte plaatje. Na een aantal fotoshoots kan ik vol vertrouwen zeggen dat onze samenwerking alleen maar beter wordt.

Rogier onderscheidt zich door zijn streven naar perfectie in elk beeld dat hij vastlegt. Zijn toewijding aan het creëren van adembenemende foto’s is duidelijk merkbaar, en het resultaat spreekt voor zich. Zijn oog voor detail en gevoel voor compositie maken hem een ware professional in zijn vak.

Hij staat open voor feedback en past zich aan de specifieke behoeften van elke fotoshoot aan. Zijn professionele houding en enthousiasme maken de samenwerking niet alleen productief, maar ook plezierig. Door zijn enorme hoeveelheid aan lampen en hoogwaardige apparateur is hij instaat zaken beter te belichten dan de meeste fotograven. Als je weet wat je wilt en op zoek bent naar een goede fotograaf kan ik Rogier zeker aanbevelen.

Ezechiël Kruijer, Marketing Manager Schoonderwolf Groep
Januari 2024


Rogier Bos heeft hele mooie foto’s geleverd. Hij was leuk met de kids. Ging op de grond liggen en maakte op deze manier hele mooie foto’s. We hebben een aantal foto’s op DIBOND laten afdrukken. Hij is ook heel snel en geeft advies voor het afdrukken.

Met kids is het lastig als ze hun dag niet hebben. Twee van de kids die mee waren hadden niet echt hun dag maar ondanks dat staan ze er toch nog heel leuk op.

Hester van Tuyl
November 2023


★★★★★

“Voor een magazine hebben we Rogier gevraagd om portretfoto’s bij ons bedrijf te schieten. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De foto’s zijn prachtig geworden en Rogier stond gedurende het hele proces open voor aanwijzingen en feedback. Al met al zouden wij Rogier zeker aanraden.”

Jasper Christiaanse, Sunvig
October 2023


★★★★★

“Ik ken Rogier als een fotograaf die ontspannen en doelgericht bijzondere momenten vastlegt, creatief is in het zoeken naar krachtige beelden en je verrast met sprankelende en fascinerende portretten.”

Hilde Bos-Ollerman, Raad van State

Hilde Bos, Raad van State


Prettige samenwerking met Rogier. Een zakelijke fotograaf die nét iets verder gaat dan alleen maar mooie foto’s maken. Rogier denkt mee en stelt je de vraag: ‘welke verhaal wil je vertellen met deze foto?’. Dat helpt bij het gericht fotograferen. Hij heeft affiniteit met veel verschillende beroepsgroepen en integreert zijn ervaring in zijn werkwijze. Rogier denkt mee tijdens de nabewerking en selectie van de foto’s. Zijn communicatie is altijd helder en duidelijk.

Jacqueline Rijsdijk, Verloskundigenpraktijk ‘Een Goed Begin’
October 2023


★★★★★

Rogier is een vakman waarmee je fijn samenwerkt. De communicatie is prettig en hij neemt waar nodig de regie goed in handen.

Jan-Willem Glaubitz
Alphatron, Sept 2022


★★★★★

Rogier is een uitermate ervaren fotograaf met een scherp oog voor detail. Rogier geeft zelf op het fotomoment veel advies en eigen inzicht om het mooiste resultaat te behalen, wat voor ons enorm prettig was! Foto’s maken op de bouw en hier en daar vies worden door stof is voor hem geen probleem. Alles voor het mooiste plaatje!

Niels Bruijniks, Van Reeuwijk Sloop BV
Juli 2023


★★★★★

Personeelsfeest

We hadden met spoed een professionele fotograaf nodig voor een personeelsfeest door een annulering. De opdracht uitgezet bij Rogier en in dezelfde week vond het event plaats. Rogier begreep direct de wens vanuit ons, wat voor sfeer er moest terugkomen in de foto’s en ging zeer professioneel te werk. Overlegt waar nodig en het resultaat was verbluffend. De volgende dag waren de foto’s al gereed (!) en iedereen vond het geweldig. Rogier, nogmaals bedankt en we houden contact!

Anouk Mudde, Michael Page


★★★★★

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde. We vonden Rogier Bos via Google bij het zoeken naar een industriële topfotograaf. We zochten iets bijzonders en waren direct onder de indruk van zijn mooie en krachtige platen. Geen standaard plaatje! Rogier weet hoe je in dynamische omstandigheden één moment kunt vastleggen en toch het verhaal kunt vertellen. Je krijgt echt iets bijzonders en unieks.

De samenwerking verliep direct prettig en naar tevredenheid. We hadden best een moeilijk vraagstuk, waarbij we onze verschillende bouwmachines in hun natuurlijke omgeving en in bedrijf wilden laten vastleggen voor grote, kwalitatief goede platen. Die hangen inmiddels in ons nieuwe kantoorpand en voegen echt iets toe aan de verschillende ruimtes. Geen statische foto’s, maar de dynamiek van ons dagelijks werk.

Rogier stelde zich vanaf het eerste moment coöperatief en meedenkend op, nam initiatief en we hadden snel het vertrouwen dat de opdracht bij hem in goede handen was. Als we hem op pad stuurden met adres en contactgegevens kwam het altijd goed. Op locatie wist Rogier door goede coaching de juiste medewerking te krijgen van de mensen om het proces en het eindproduct tot een goed einde te brengen. Het resultaat is een serie prachtige foto’s waar we met plezier naar kijken.

Janine van Dam, vd Spek Vianen, Management Assistent


★★★★★

Zeer betrokken en vakbekwame fotograaf die een uitdaging niet uit de weg gaat.

Eddie Dirks


★★★★★

Rogier heeft voor ons twee jaar lang de bouw van een cleanroom productiefaciliteit vastgelegd. Van de eerste funderingspaal tot de eindoplevering. Het heeft geresulteerd in een prachtig foto naslagwerk en time lapse.

Rogier is een zeer professionele en creatieve fotograaf die begrijpt wat een opdrachtgever nodig heeft en zelf proactief handelt. Hij heeft veel ervaring met de bouw, logistiek en industrie en dat merk je. Zo heeft hij bijvoorbeeld de benodigde VCA certificaten om zelfstandig op bouwplaatsen te kunnen werken. Hij komt afspraken na en is altijd snel met nabewerking en levering van zijn werk. Echt nul zorgen aan gehad!

Thomas Wijnands, Cushman & Wakefield


★★★★★

Ik was opzoek naar een fotograaf die portret en lifestyle foto’s van mij wilde maken. In deze zoektocht hiernaar kwam ik bij Rogier uit. Het viel me op dat Rogier echt doorvroeg wat ik precies wilde. Hiermee onderscheidt hij zich al van veel andere fotograven, die vaak niet verder kwamen dan ‘ik heb vaker dat soort foto’s gemaakt’ om vervolgens de offerte gelijktijdig mee te sturen. Dat was voor mij de reden om voor Rogier te kiezen.

Rogier is een wat meer kalme, zakelijke, geduldige en vooral professionele fotograaf. Rogier heeft soms een wat stricte, schriftelijke communicatie schrijfstijl, die je ook terug ziet op de site. Dat kan voor mij wat direct overkomen, maar het is wel duidelijk en hij haalt er altijd wel een terecht punt aan. Eigenlijk is Rogier gewoon écht eerlijk.

Tijdens de shoot probeert Rogier van alles uit. Hij probeert je te leren kennen en zoekt de beste punten. Kijk er niet gek van op dat hij zaterdagmiddag midden op de lijnbaan op de grond ligt, net om die éne goede foto te maken.

Na het terug kijken op de foto’s denk ik dat Rogier het maximale in iemand eruit haalt. De foto’s kunnen rekenen op een ‘wauw’-reactie in je omgeving. De foto’s zijn subliem. Alle afspraken heeft Rogier nagekomen met een beetje meer. Dat eerste is iets wat vanzelfsprekend lijkt, maar dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Waar ik Rogier moet plaatsen qua niveau vind ik lastig om te bepalen, maar ik denk dat je na Rogier nooit meer tevreden zal zijn met de (boven)gemiddelde fotograaf.

RBF


★★★★★

Wij hebben bij Rogier een shoot voor een familieportret gedaan. Rogier is een topfotograaf die met oog voor detail je door het hele proces begeleid met fantastische foto’s als eindresultaat! Rogier is hartelijk in de omgang en tegelijkertijd zakelijk waar nodig. Wij hebben Rogier ook gevraagd om drie verschillende afdrukken van 60×60 op Dibond te verzorgen. Het resultaat is verbluffend en hangt naar volle tevredenheid in onze woonkamer. Wij raden Rogier Bos dan ook graag aan bij onze familie en vrienden!

Paul Nanhekhan


★★★★★

Ik contacteerde Rogier voor het maken van een zwangerschapsshoot, hij reageerde snel en was flexibel in het prikken van een datum. Tijdens de shoot hebben we heel veel verschillende stijlen en composities gemaakt van mij alleen en van mij samen met mijn partner. Erg leuk, in een relaxte setting waarin Rogier goed luistert naar de wensen van de klant. Rogier neemt zowel in de telefonische intake van te voren als bij de shoot zelf alle tijd om goed te snappen wat je als klant echt mooi vind om zo tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Wij zijn erg tevreden met de definitieve foto’s waarin de zwangerschap mooi is vastgelegd! Veel dank Rogier!

Marloes van de Water


★★★★★

Personal branding portretfotografie

Rogier is heel hartelijk en bovenal een geweldige fotograaf. Hij geeft duidelijke aanwijzingen en probeert alles uit (poses, composities, licht) zodat het resultaat optimaal is. Hij is heel professioneel en vanaf de eerste minuut had ik het vertrouwen dat de foto´s prachtig zouden worden. Hij geeft vanuit zijn eigen kennis en expertise goede adviezen, maar er is ook voldoende ruimte voor eigen wensen of ideeën. De studio zit bovendien op een toplocatie. Absolute aanrader!

Suus


★★★★★

Rogier Bos betrekt je bij het hele proces van de opdracht. Hij straalt rust en ervaring uit en het is heel fijn met hem samenwerken. Met als resultaat een prachtige serie foto’s. Kortom: een topfotograaf!

Ceciel Salon, Parkeren Delft


★★★★★

Wij hebben een hele fijne familieportret shoot gedaan met Rogier. Rogier neemt de tijd om alle apparatuur goed in te stellen en vervolgens om een ontspannen setting te creëren. Hij denkt ook goed mee waar de foto’s gaan hangen. En niet te vergeten, de foto’s zijn erg mooi geworden, hoge kwaliteit en een hele goede weergave van het speelse moment in de studio. Kortom, zeer tevreden!

Marjolein van Dijk


★★★★★

Via zijn website heb ik Rogier gevonden. Contact opgenomen en vervolgens verliep de communicatie erg soepel. Ik wilde vijf uiteenlopende foto’s, de meeste buiten. Rogier kon dat goed omzetten in een beeld en samen hebben we gezocht naar geschikte locaties voor de foto’s. Rogier deed goede suggesties en zag plekken die ik niet zag. Vervolgens nam Rogier de camera ter hand, met als resultaat: hele mooie foto’s, perfect passend bij wat ik had gevraagd! Oh, en ook niet onbelangrijk: het was een hele leuke middag.

Ruben Dijkstra

ondernemersportret

★★★★★

I was browsing the Internet trying to find a photographer for my pregnancy photoshoot when I came across Rogier’s website and his photographs that really stood out to me. Rogier’s quick response with a great suggestion on a photoshoot location also gave me a very good impression. During our pre-photoshoot communication via email and phone, Rogier was listening to what I wanted and expected from this photoshoot and provided good tips on what I shall pay attention to, what to bring with me, etc.

Being easy to talk with, very professional and quite casual at the same time, guiding me and my husband through the process without making us posing, from the first minutes Rogier made us feel comfortable in front of his camera. The suggested location – Clingendael park in The Hague – was absolutely great for the occasion and Rogier could easily find a few beautiful spots to try different compositions and lighting.

My husband and I had in mind an outdoor photoshoot in a pre-sunset “golden hour” to be able to capture my pregnancy in the beautiful warm autumn colors. And the photographs produced by Rogier have totally met our expectations! We were very happy with the result – how we look on the photographs, the colors, the light, the moments captured, the composition. These are kind of photographs that you want to look at again and again.

I was hoping for a magic in my photographs and Rogier has delivered the magic! Thank you very much again, Rogier!

Elena Kothrekova


★★★★★

Familieportret

Supergoeie advisering vooraf, ontspannen sessie tijdens fotosessie en fantastisch resultaat achteraf: dat is wat Rogier biedt!

Ton vd Spek


★★★★★

Prettige samenwerking en zeer mooie foto’s. Profesioneel zowel in fotografie als de zakelijke kant.

Eelco Hooglander, Evides


★★★★★

Bedrijfs- en productfotografie

Onlangs voor de derde maal een dag met Rogier op pad geweest voor een photo shoot bij een van onze klanten om daar professionele foto’s te maken van onze producten in actie. Bij Rogier draait alles om kwaliteit; liever 10 prachtige foto’s die het bedoelde verhaal vertellen dan tientallen ondoordachte “lukrake” kiekjes. Rogier heeft veel ervaring als productfotograaf, brengt state-of-the-art materiaal mee, is oprecht geïnteresseerd in zijn opdrachtgevers en hun belangen en neemt de tijd voor de perfecte foto. Hij is recht door zee en deelt zijn eerlijke mening. Ook leuk om te noemen is dat Rogier een prettige gesprekspartner is tijdens een lunch of koffiepauze!

Jos Lavrijsen, Fabory
Sept 2022


★★★★★

Portretfoto’s voor alle medewerkers

Al sinds een flink aantal jaren is Rogier Bos verantwoordelijk voor de portretfotografie van onze collega’s. De afspraken met Rogier komen steeds eenvoudig tot stand en de foto’s – steeds van hoge kwaliteit! – worden razendsnel door hem geleverd.

Patty van Polen
Sept 2022