Reclame fotografie

Studio Rogier Bos is het juiste adres voor uw reclamefotografie opdrachten. Van concept tot uitvoering: Rogier maakt de mooiste reclamefoto’s van uw product of dienst. Lees meer over de mogelijkheden en onze aanpak. Rogier helpt u graag aan beelden waarmee u de aandacht pakt! 

Met suboptimale content doe je gewoon niet mee
in een competitieve markt.

Reclamefotografie door Studio Rogier Bos

Waarom zou u kiezen voor Studio Rogier Bos?

 • Veel mogelijkheden
  Rogier investeert voortdurend in apparatuur en middelen om zijn opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Hij beschikt over een uitgebreid en indrukwekkend arsenaal aan middelen waarmij hij practisch veel opdrachten aan kan.
 • In de studio of op locatie
  U bent hartelijk welkom in de grote studio van Rogier in het centrum van Rotterdam. Uw spullen kunt u voor de deur afleveren. Maar als u liever ziet dat we bij u komen fotograferen is dit geen probleem: Rogier heeft alles wat nodig is om bij u mooie beelden te komen maken.
 • Denken vanuit de klant
  U heeft behoefte aan een partner die vanuit uw klanten kan denken, en die de beelden ziet zoals zij ze gaan zien. In Rogier treft ue iemand die graag met u meedenkt en die u goed bewust kan maken van de ins en outs van goed beeld.
 • Uitgebreid netwerk
  Goede foto’s maak je niet alleen. Rogier heeft een uitgebreid netwerk van modellen, stylisten, visagisten en technici. De organisatie van uw shoot kunt u aan Rogier over laten.
 • Uitstekende nabewerking
  Goed beeld staat of valt bij de gratie van goede nabewerking. Rogier besteed zeer veel zorg aan een uitgebreide en totale nabewerking, zodat uw beelden er tiptop uitzien.
 • Klaar voor uitdagende klussen
  Rogier houdt van de uitdaging! Vraagt u zoch af hoe een bepaalde foto gemaakt kan worden? Rogier verzorgt het graag voor u!
 • Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding
  Goede fotografie voor een aantrekkelijke prijs, gemaakt door een vakman die ook nog eens prettig in de omgang is. Wat wilt u nog meer?

Portfolio reclame fotografie