Sfeerfoto’s voor werkruimte

Onlangs werd ik benaderd met de vraag of ik een interieurontwerpster wilde helpen aan een aantal sfeerfoto’s/productfoto’s om een werkruimte aan te kleden. De gedachte achter deze shoot was dat het erg ‘in’ is im te cocoonen — ons lekker beschermd en veilig te voelen in een cocon. Deze ontwerpster wilde daar graag bij aansluiten met een koffie-gevoel. Daar hebben we een aantal foto’s voor gemaakt. Kun je jezelf deze foto’s op canvas aan de muur van je werkruimte voorstellen?

Er zijn 6 foto’s. Klik hier voor de andere 5. Zoals altijd: klik op de foto’s om ze groter en scherper te zien.

De vraag was afkomstig van Kirsten, een studente Interieur Ontwerp hier in Rotterdam. Nou krijg ik met enige regelmaat verzoeken van studenten (toch wel 1 of 2 per maand) — maar meestal zijn ze slecht verwoord, staan ze vol met spelfouten en wordt er veel SMStaal gebruikt. Daar heb ik een hekel aan: waarom zou ik mijn best voor jou doen als jij niet eens de moeite neemt een fatsoenlijke email te schrijven? Maar Kirsten’s email was duidelijk, foutloos en getuigde van visie. Dus heb ik met veel plezier een dag met haar samen gefotografeerd in ‘De Bonte Koe’ — een hele leuke chocoladewinkel in hartje Rotterdam.

Hieronder de uiteindelijke foto’s. Gisteravond hebben we ze op heel mooi papier uitgeprint. De onderste foto toont de totale collectie. Klik op de foto’s om ze groter te zien.

1 thought on “Sfeerfoto’s voor werkruimte”

  1. Aardige beelden, maar zonde en zo’n gemiste kans dat je alleen bonen hebt gebruikt en geen gezette koffie, lege kopjes.
    Ik denk bij cocoonen ook vooral aan warm en knus. De grote kop verse koffie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *