Noise Controllers – Hardstyle party in Outland, Rotterdam

Afgelopen zaterdag een leuke party gefotografeerd in Outland, Rotterdam: Noise Controllers! De foto’s vind je hier: link.

Door op bovenstaande link te klikken krijg je een collectie van 109 foto’s te zien van de sfeer, de bezoekers, maar vooral natuurlijk de DJ’s. Ook kun je foto’s laten afdrukken.

Nog enkele foto’s en wat uitleg:

Staat je foto er niet bij? Helaas – wellicht dat je niet door mij bent gefotografeerd, maar door een van de twee andere fotografen. Er liep ook nog een fotograaf van Party-flock rond. De tweede fotograaf ken ik niet. Een andere mogelijkheid – als je zeker weet dat ik je heb gefotografeerd – is dat je foto niet goed gelukt was. Wellicht dat je dat kan begrijpen: het fotograferen onder de lichtomstandigheden in zo’n club betekent dat niet elke foto goed is. Dat je hem achterop de camera heb gezien wil nog niet zeggen dat hij ook daadwerkelijk goed was: hij kan bewogen zijn, of slecht belicht, of onscherp … de foto’s die ik online zet moeten voldoen aan een aantal criteria. Foto’s die niet aan die criteria voldoen gooi ik weg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *